onsdag 28 april 2010

Förresten, Rosebud är en släde, Gwyneths huvud ligger i kartongen och Bruce Willis var död hela tiden

Det är dags att slå sig ner i vredens vilstol igen:

Ja, N:o1 Video, det är svincoolt att ni har stora LCD-skärmar uppsatta över kassan där ni kan visa filmer och trailers på Blu-Ray.

Nej, N:o1 Video, det är rätt jävla långt ifrån svincoolt att ni visar hela jävla Avatar dagen som den släpps. Kom inte och säg att det är för att göra reklam - det är just därför som Nils Granlund uppfann trailern 1913.

Jag fick förvisso Avatar på DVD redan för ett par veckor sedan, och har sett den ett par gånger på bio (jag skulle själv hyra den på Blu-Ray, mest för att kolla på vad många har kallat den den bästa bildkvaliteten evööööör), men jag vet folk som inte går på bio och som peppat för den här filmen i flera år. Min kompis MF hade till exempel släppt lös den jävla vreden om han stolpat in just idag för att äntligen - äntligen - köpa sitt Blu-Rayexemplar.

När jag kom in i butiken visades en av de större scenerna i slutet av andra akten, som mer eller mindre lägger upp förutsättningarna för slutet. Om jag inte hade sett Avatar hade jag känt mig sjukt spoilad.

Fuck Hugh, N:o1 Video. Fuck Huuuuuugh!

3 kommentarer:

Julia sa...

Folk mobbar mig för att jag är en spoilerhatare. Det där är ju FUUUULT.

Sudden sa...

Jag hade öppnat en burk rumpsmisk där och då. Fy fan!

Anonym sa...

Fast jag måste få lov att älska din galanta användning av en Yngwie Malmsteen-referens, sådär i förbifarten.

mvh
Jessica