torsdag 4 december 2008

Livsstilsbyte

I ett (förmodligen tröstlöst) försök att växa upp har jag bestämt mig för att bli farbror. Jag har rakat av mig skägget så att man ser alla ålderlinjer kring munnen på mig. Jag har köpt en cardigan med stora knappar och fickor man kan ha pipa och tobak i. Jag har kammat glesnande sidbena. Jag luktar förmodligen litet kiss. Farbror, alltså. Jag tror det är rätt grej för mig. Nu kör vi på det.

6 kommentarer:

Anonym sa...

bara ett par saker fattas isf; lössnus i mungiporna, bullpåse, starköl och FIB aktuellt i väskan samt ecco-skor i beprövad modell. jag önskar lycka till och ser fram emot förvandlingen.

/ nasse

Steelwheels sa...

Nä, inte äckelgubbe! Mysfabror juh! Som har femkronor med gamla kungen på i portmonnän!

Anonym sa...

Jag har en hel påse full med enkronor från fyrtiotalet; du kan få ett par stycken mot att - jag höll på att säga att vi sitter och tant- och farbrormyser bredvid varandra och tittar på svartvit film, men det lät som en raggning när jag egentligen bara sökte legitimering och bekräftelse.

Steelwheels sa...

Det är okej, Julia. Vi kan sitta en parkbänk och mata duvorna i Skåneparken och skaka på huvudet åt ungdomarna som spelar basket.

Anonym sa...

äckelgubben och mysfarbrorn är närmare besläktade än man tror. mysfarbrorn med cardigan och öronlappskeps kan likagärna ha en monstruös porrgömma i sekretären.

men du är en fin mysfarbror.

Anonym sa...

Korgboll, spelar de.