torsdag 2 oktober 2008

Stefan & Krister Will Tear Us Apart

Min kompis MN skulle visa den där bröllopsvideon där de dansar ”roligt” till Baby Got Back för en tjej som han hade dragit hem. De hade mötts på Facebook och ordnat någon sorts dejt, och det hade väl gått så bra att hon hängt med hem och spelat Guitar Hero och käkat. Men sedan hände det något oväntat. MN knappade in ”brö” i YouTubes sökfält, längre hann han inte innan suggestions-listen fälldes ner. YouTube föreslog följande sökningar:

Tjejen lackade ur och stormade ut ur lägenheten, och kvar stod MN och fattade ingenting. Sedan såg han det. Antagligen måste tjejen trott att MN suttit och sökt på ”bröst knull” [sic], markerat a), på YouTube och tyckt att det var alldeles förkastligt. Det var den enda förklaring han kunde se. Under ett produktionsmöte om en webb vi ska bygga för en kund frågade jag honom om det verkligen inte var något annat hon kunde ha blivit upprörd över. MN sade att det enda som han kunde komma på var att han påpekat att hon missat en fläck på tallriken när de diskade. Han har inte hört av henne sedan dess. Inte heller svarar hon på mail eller på sms.

Nu vet ju varenda barnunge att det inte finns någon porr på YouTube, och förmodligen vet nog de flesta hur en suggestions-lista fungerar. Personligen tror jag att förslaget märkt med b) väckte ännu mer anstöt.

Inga kommentarer: