fredag 27 februari 2009

New wallpaper, new shoe leather

Sitter här och tänker på Scott Speedman, som man ju gör ibland, och får en väldig lust att lyssna på de båda signaturmelodierna till Felicity. Det är ju exakt därför som Al Gore uppfann Youtube. Så jag hittar en uppsjö versioner, och upptäcker något väldigt fint.

Otroligt många människor har valt att lägga upp bilder från sina universitetsår och använt signaturmelodierna till Felicity som soundtrack. Den bästa är från en tjej i Florens. Hennes första år skildras i på gränsen till lugubra stillbilder, medan det andra året illustreras av spralliga rörliga bilder.

Vilka är de här människorna? Vad gör de idag? Försöker de fortfarande skapa ett narrativ av sitt liv? Är tjejen och killen fortfarande ihop? Det verkar vara väldigt roligt att gå på universitetet i Florens.

3 kommentarer:

Anonym sa...

OM man tänker på Scott Speedman! Jag har precis kommit hem från NY och det var ju Felicity för fulla muggar där. Var dit med några kompisar, varav två som aldrig varit där förr, så olika "ah! men kolla!"-referenser i varenda gathörn. Och vi gillade allihop Felicity-kvarteren extra mycket. Och Dean&Deluca. Och nu ska vi fixa och kolla säsong 1 på nytt.

Caroline Hainer sa...

Fantasiskt. Det här är liksom en hel liten subgrej jag missat. Foton med Felicity-låten.

Caroline Hainer sa...

Fantasiskt. Det här är liksom en hel liten subgrej jag missat. Foton med Felicity-låten.